Om os

vores have

   

     Vores familie består af min mand Thomas, jeg Elena og vores børn, som allerede flyttede hjemmefra. Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg altid haft hunde. Hunde har en meget stor plads i mit hjerte. Heldigvis deler Thomas min kærlighed til hunde, og har også haft hunde siden sin tidlige barndom.

 

     Vi arbejder begge to herhjemme med dyrkning af planter. I forvejen har vi haft en lille toypudel, Skaska. Som om det har været lidt for lidt for os. Derfor kom vi i tanke om, at det vil være dejligt at få en hund til. En større en, en sund og robust type, som kunne følges sammen os i vores arbejde, elske at gå ture i skov, være en aktiv, kvik og glad hund.

 

     Vi har valgt så en Schnauzer. Schnauzere er hunde med et godt temperament, de har en god mellem størrelse. Desuden er de meget sjove og smukke. Deres pels er en kvalitet i sig selv. Den er meget praktisk: Vand- og smudafvisende og beskytter hunden godt året rundt. Med den rigtige trimning af pelsen, fælder den ikke. Og deres skæg og bryn giver dem et uimodeståeligt, kvikt, lidt vagtsomt udtryk.

 

     Vores første schnauzerhund kom fra kennel Mascar i Sverige. Mascars Måsella er hendes fulde navn. Måsella har vist sig til at være en dejlig, dygtig, glad og aktiv hund. Hun har været meget nem at opdrage. Det har været en fornøjelse, sammen med hende, at gennemgå forskellige hundekurser! I hverdagen følger hun mig på arbejde, og det er i sig selv en stor glæde for os begge to. Som om det ikke var nok, begyndte vi at gå på udstilling, og snart blev hun Dansk Champion!

 

     Kan det ikke være dejligt at få en schnauzer til? Joooo, sagde Thomas. Og efter en lang og spændingsfyldt periode med at finde vores nye hvalp, drog jeg til Rusland efter den ny Schnauzer. I en russisk kennel "Febl" ventede der mig en yndige og smuk pige! Det blev Febl Ekaterina, eller Katya som vi kalder hende hjemme. Og, ja, den pige har uden tvivl et schnauzertemperament! Hun elsker at udfordre mig! Sjov og ballade, en hel masse kærlighed tilbyder hun gerne. Hun er pragtfuld, vores lille Katya!

 

     Kan det være nok med to schnauzere? Måske-måske ikke. Muligvis er der flere schnauzere på vej!🙂

 

 

 

Med venlig hilsen,

Elena og Thomas Berthelsen

 

 

 

Ravnebjergvej, 6

3450 Allerød

mob. +45 51 89 41 60